L’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Tarragonès reforça el servei d’atenció ciutadana

Per atendre millor la gran demanda de sol·licitants als ajuts de lloguer, l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Tarragonès ha obert a partir d’aquest dilluns 8 de juny una nova taula d’atenció ciutadana. L’oficina és va reobrir presencialment el passat 28 de maig coincidint amb l’inici del termini per presentar les sol·licituds de les subvencions per al pagament del lloguer per a l’any 2020, amb la finalitat de facilitar l’accés a la convocatòria.

Des d’aleshores, tot i que la presentació es pot fer també de forma telemàtica, han estat nombroses les persones que estan demanant cita prèvia a l’Oficina d’Habitatge del Tarragonès, motiu pel qual des de la corporació s’ha optat per reforçar aquesta atenció amb una nova taula.
Es preveu que amb el sistema de cita presencial es podran atendre prop de 1.300 persones. Per tramitar l’ajut al lloguer presencialment, s’ha de demanar cita prèvia i s’haurà de guardar unes normes mínimes de seguretat. Només es donarà una única cita prèvia per a la presentació de tota la documentació d’una sola persona.

L’Oficina d’Habitatge del Tarragonès dona servei a Constantí i a tots els municipis de la comarca excepte Tarragona i Vila-seca que tenen oficina pròpia, i La Canonja que se li dona servei des de l’oficina de Tarragona.