El CE Constantí perfila la plantilla 2020-2021 amb moltes novetats i una clara aposta pel bloc del Juvenil

El primer equip del Centre d’Esports Constantí dona gairebé per tancada la plantilla per a la temporada 2020-2021. Després de confirmar fa unes setmanes el retorn de Javi Quesada a la banqueta del primer equip, el club ha treballat en la configuració d’una plantilla que destaca pels nombrosos canvis i per l’aposta d’incorporar 10 jugadors procedents del Juvenil. Pel que fa a les altes, sens dubte el fitxatge més destacat és el retorn del golejador Oriol Gilisbars, procedent del CD Morell. Aquesta serà la 3a etapa de Gilisbars al conjunt constantinenc.

En aquest apartat de les incorporacions pugen al primer equip procedents del Juvenil els següents jugadors: Jesús M. García, Raúl Guarinos, David Valverde, Arnau Beas, Juan Carlos Leal, Íker Domínguez, Lluís Gómez, Oriol Valls, Oriol Solé i Ian Martín. El gran nivell competitiu que han demostrat aquests jugadors en les últimes temporades i la presència de Javi Quesada a la banqueta han estat factors clau en aquesta aposta del club per reforçar l’equip amb els jugadors que han conformat el bloc del Juvenil aquest últim any.

Respecte als jugadors que continuen de la passada temporada es mantenen a l’equip: Samba Coulibaly, Ricard Guillemat, Mario Castellanos, Youssef Jebari, Houssaine Ibouda, Jonathan Ferreira, Juan Pedro Valencia, Sergio Delgado, Joan Serra i Francisco Rodríguez. En el capítol de baixes deixaran el club: Santiago Morales, Adrián Alandete, Ricardo Kinson, Alex Gómez, Claudio Lopes, Juan Manuel Sánchez, Abdel Belhaddad, Francesc Invernon, Gerard Martí i Pedro Vázquez.

A banda de confirmar-se les altes i baixes al primer equip, el club ha confirmat que Javi Quesada (entrenador) estarà acompanyat en el cos tècnic per Paco Pleguezuelos (Delegat) i Paula Franquès (fisioterapeuta).

Òscar Solé, president del Centre d’Esports Constantí.