Obertes les inscripcions per a les estades d’estiu del Club Esportiu Esplai Constantí

El Club Esportiu Esplai Constantí realitzarà durant els mesos de juliol i agost les estades d’estiu amb un component lúdic i de diversió. Hi haurà dues modalitats: les estades per a alumnes d’iniciació i les estades de precompetició i competició. Tindran lloc de dilluns a divendres, de 9 a 13.15 h, a les instal·lacions del club. El preu és de 60 euros per a socis i 70 per a no socis. Els germans tindran un 10% de descompte.

D’altra banda, els dilluns, dimecres i dijous a la tarda s’ofereixen també classes de tennis. El preu per persona és de 15 €/hora si són particulars, 8 €/h si són per a dos alumnes, 6 €/h per a tres alumnes i 5 €/h per a 4 alumnes.

Des del Club Esportiu Esplai Constantí s’informa que en tot moment i en totes les activitats es garantiran les mesures higièniques i la distància de seguretat. Les inscripcions es poden fer a través de les següents adreces de correu electrònic: clubesportiuesplaiconstanti@gmail.com o clubtennisconstanti@hotmail.com. També es pot contactar trucant al telèfon 655.211.917.