Mossos i Agents Rurals ampliaran la vigilància a les finques agrícoles de Constantí i altres municipis del Tarragonès

La vigilància a les finques agrícoles de la comarca del Tarragonès s’intensificarà per impedir la proliferació d’abocaments incontrolats, segons informa el sindicat agrari Unió de Pagesos (UP). Els productors han aconseguit aquest compromís després d’una reunió telemàtica dels coordinadors territorials d’UP, Pere Guinovart i Rafel Español, amb el delegat d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, i el Agricultura, Àngel Xifré. Els pagesos van denunciar un augment d’incivisme i d’inseguretat en les finques i camins dels municipis de Constantí, Vilallonga del Camp, el Morell i la Pobla de Mafumet arran de la desescalada del confinament per contenir la pandèmia.

De la Monja i Xifré s’han compromès a reforçar la vigilància mitjançant els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals i, per la seva banda, els alcaldes d’aquests quatre municipis també intensificaran les campanyes informatives de civisme. Unió de Pagesos confia que aquestes mesures disminueixin els furts, robatoris, actes vandàlics; invasió de finques privades i abocaments il·legals que pateix aquesta zona de la comarca.