Constantí entra avui a la fase 3 del pla de desconfinament

Constantí ha entrat aquest dilluns, 8 de juny, a la fase 3 del pla de desescalada juntament amb les regions sanitàries de Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt Pirineu i Aran. En aquesta fase s’eliminen franges horàries per a tots els grups d’edat. Es permeten reunions de fins a 20 persones –sempre mantenint les distàncies de seguretat- i l’obertura de barres de bars o l’ampliació de l’aforament de les terrasses exteriors de fins al 75%.

A més, poden obrir tots els comerços independentment de quina sigui la seva superfície –a les altres fases es permet l’obertura de només 400 metres quadrats de l’establiment- al 50% de la seva capacitat i s’obriran centres recreatius turístics, zoològics i aquaris amb un aforament del 50%. També es poden fer activitats culturals en biblioteques i museus i activitats de lleure dirigides a joves i infants. D’altra banda, la mobilitat està permesa entre les regions sanitàries de Camp de Tarragona i de Terres de l’Ebre a partir d’avui dilluns.