El CNLT convoca el 4t Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo…”

Per quart any consecutiu, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT) ha convocat el Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo…”. S’adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL de Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a seguidors de les xarxes socials del CNLT.

Per participar-hi, cal escriure un microrelat en català de 280 caràcters o 40 paraules com a màxim i publicar-lo en una de les principals xarxes socials: a Twitter, amb l’etiqueta #microrelatCNLT2020; a Instagram, com a comentari a una fotografia il·lustrativa i també l’etiqueta #microrelatCNLT2020; i a Facebook com a comentari a l’apunt amb les bases que podeu trobar a la pàgina de Facebook del CNL de Tarragona.

El termini per a la presentació de treballs és el 28 de juny. La persona guanyadora rebrà un premi consistent en un val de 100 €uros per a la compra de llibres. El veredicte es donarà a conèixer a través de les xarxes socials el dia 30 de juny.