Óscar Sánchez: “Com a Ajuntament hem d’estar al costat de la ciutadania en els moments difícils. Queda molt per fer”

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha fet balanç del primer any de les eleccions municipals de 2019, en què el PSC s’imposava de manera rotunda a Constantí, aconseguint la majoria absoluta. Un primer any que coincideix amb un dels moments més difícils que afronta com a alcalde degut a la crisi sanitària, social i econòmica ocasionada pel coronavirus. A més de la riuada del passat octubre i l’explosió a Iqoxe del passat gener.

Óscar Sánchez ha explicat en una entrevista concedida a Constantí Ràdio que ha estat un any molt intens en què s’han hagut d’afrontar situacions molt complexes i ha valorat de manera molt positiva la resposta que s’ha donat com a ajuntament per afrontar cada situació.

En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que des de l’Ajuntament s’ha creat un pla de reactivació socioeconòmica. Es preveu que aquest pla de mesures econòmiques i socials tingui un impacte econòmic total d’uns 2 milions d’euros, dels quals, 700.000 euros es destinaran a ajudes directes per a famílies, comerços i entitats.

L’alcalde de Constantí ha agraït la implicació de la ciutadania en aquesta pandèmia i s’ha mostrat esperançat amb la ràpida recuperació d’aquesta crisi.