La vil·la de Centcelles reobrirà aquest dissabte 6 de juny amb accés gratuït

La vil·la romana de Centcelles reobrirà a partir d’aquest dissabte 6 de juny, segons ha confirmat el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Des d’aquest dissabte, l’espai obrirà portes en l’horari habitual d’estiu i fins el 21 de juny l’accés serà gratuït.

Amb l’objectiu d’oferir espais segurs, s’han revisat i implantat mesures i protocols per garantir la seguretat dels visitants, els treballadors i la col·lecció.
D’una banda, s’han instal·lat les mesures de protecció, informació i senyalització necessàries i s’han adequat els espais als requeriments normatius. S’han modificat i adaptat els  horaris i protocols tant d’atenció al públic i neteja per garantir la correcta atenció als visitants.

La visita es pot fer individualment o en grups de convivència. Cal dur la mascareta posada durant la visita, respectar la distància física de 2m, es prioritza el pagament amb targeta de crèdit  i cal seguir les indicacions del personal del museu. Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 977 25 15 15.