Nova recàrrega de les targetes moneder per garantir els ajuts de menjador

Les targetes moneder de prepagament que el Consell Comarcal del Tarragonès va distribuir als ajuntaments de la comarca per tal de poder garantir els ajuts de menjador durant aquest període en el qual els centres estaran tancats, s’han recarregat novament amb un import total de 80 euros. Un total de 275 infants de Constantí disposen d’aquestes targetes moneder que permeten que les famílies amb infants que tenen concedida una beca menjador puguin continuar disposant de l’ajut del menjador i del servei d’àpats, malgrat que les escoles estiguin tancades.

Les targetes estan precarregades amb un import que correspon a un ajut diari de 4,00 € pels dies que estan tancats els centres, independentment del tipus d’ajut garantit que tinguessin. La targeta moneder pot utilitzar-se en qualsevol establiment d’alimentació que disposi de terminal punt de venda (TPV). Es pot gastar en una sola compra o en diverses fins a l’esgotament del saldo.

El saldo disponible d’aquesta targeta es pot consultar accedint a qualsevol caixer automàtic doncs no és precís introduir cap pin ni número secret d’identificació. No es poden exteure els diners de la targeta en efectiu. La targeta permet comprar a tots els establiments alimentaris que tinguin datàfon i cal comprar aliments bàsics.

Aquestes targetes han estat creades pel Departament d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i van destinades a les famílies que durant aquest curs escolar tenen Ajuts Individuals de Menjador Escolar (beques socioeconòmiques) i també pels Menjadors Preceptius (obligatoris), però només els que tenen seguiment de serveis socials.