El ple de l’Ajuntament de Constantí preveu aprovar avui mesures econòmiques i socials per la crisi de la Covid-19

El ple de l’Ajuntament de Constantí celebrarà aquest dijous 28 de maig, a les 20 h, la sessió ordinària d’aquest mes de maig. Entre els punts previstos en l’ordre del dia destaca la proposta d’aprovació d’un paquet de mesures socials i econòmiques de reactivació de l’economia i el comerç local, i d’ajuda a les famílies en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. D’altra banda, en el ple d’avui dijous es donarà compte de la liquiditat del pressupost corresponent a l’exercici 2019.

Es preveu també aprovar la declaració d’obra d’especial interès per a la bonificació del 95 % en la quota de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres en la llicència d’obres sol·licitada pels Serveis Territorials d’Ensenyament per a la segona fase de les obres de reparació de patologies i millora de l’escola Mossèn Ramon Bergadà. A més, el ple preveu ratificar avui el nomenament a la senyora Montserrat Duch Plana per tal que li sigui concedida la Distinció de mèrit als serveis distingits que atorga el Consell Comarcal del Tarragonès. La sessió plenària es farà de manera telemàtica.