La preinscripció per al Batxillerat a l’Institut de Constantí es farà del 27 de maig al 3 de juny

L’Institut de Constantí ha informat que del 27 de maig al 3 de Juny es farà la preinscripció de Batxillerat. En aquest cas, la preinscripció es farà exclusivament en format telemàtic. Tota la informació i els procediments per a fer la sol·licitud es poden trobar al web de l’Institut https://agora.xtec.cat/iesconstanti/, que preveu els supòsits d’alumnes que estan actualment cursant 4t d’ESO al centre i volen estudiar el Batxillerat a l’Institut, i també els casos d’alumnes que no estan matriculats a l’Institut i volen cursar el Batxillerat al centre.

L’Institut ha informat també que la tria de matèries de modalitat es farà durant el procés de matrícula. Per qualsevol dubte de procediment es pot trucar al telèfon del centre 977 52 40 11 entre les 9 i les 14 h. D’altra banda, avui divendres 22 de maig finalitza la preinscripció per als alumnes que cursaran 1r d’ESO a l’Institut durant el curs 2020-2021.