Dow inicia el procés de posada en marxa de la planta després de l’aturada no programada

Dow Chemical ha iniciat aquest dimarts a la tarda el procés de posada en marxa del craker de l’àrea d’hidrocarburs, al polígon Nord, després de l’anomalia registrada dilluns i que va provocar una aturada no programada de la planta. Aquest procés de posada en marxa té una durada d’entre 48 i 72 hores, temps durant el qual la torxa està en ús intermitent, seguint els protocols i estàndards de seguretat establerts.

L’empresa recorda que les torxes formen part dels sistemes i elements de seguretat de les plantes de producció, fins al restabliment de la situació de normalitat. El procés d’arrencada del craker s’ha traduït també en un fort soroll provinent de la torxa. Així ho ha confirmat Protecció Civil després que el soroll se sentís des de diversos municipis com Constantí. També s’hi pot veure una gran flamarada.