S’obre la preinscripció escolar presencial als centres educatius de Constantí

Aquest dimarts, 19 de maig, ha començat el període de preinscripció escolar de manera presencial als centres educatius de Constantí adreçat a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. La preinscripció presencial es podrà fer fina al 22 de maig, amb cita prèvia. Cada centre ha determinat el seu horari d’atenció al públic segons les necessitats.

Per fer la preinscripció presencial, en el dia i hora acordat, només podrà desplaçar-se al centre una persona de la família amb la recomanació de portar guants i mascaretes. No poden acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació. D’altra banda, s’estableix la neteja diària dels espais, la desinfecció i ventilació periòdica de les instal·lacions i totes les mesures de protecció, seguretat i higiene per part del personal de cadascun dels centres que faci l’atenció presencial.