Una aturada no programada provoca una flamarada a la torxa de Dow

Aquest dilluns al migdia s’ha produït una flamarada molt visible a la torxa de Dow Chemical al Polígon Nord de La Pobla de Mafumet i ha generat alarma entre la població més propera. L’incident ha estat provocat per una aturada no programada a la planta, a causa d’una anomalia en el subministrament elèctric. L’Ajuntament de Constantí ha informat de la incidència a través de les seves xarxes socials.

L’empresa Dow informava del procés de posada en marxa del seu Cracker aquest dilluns a la tarda-nit, seguint els protocols i estàndards de seguretat establerts. El personal de Dow va duer a terme les tasques necessàries per al restabliment de la normalitat. L’empresa ha informat que durant el procés de posada en marxa, es farà un ús intermitent de la torxa fins el restabliment de la situació de normalitat, que pot durar entre 48 i 72 hores.