L’Associació Amics de la Colla C.O.C.A i la Policia Local de Constantí fan sessions online sobre seguretat pirotècnica amb els alumnes de 5è i 6è de les escoles

Com ja ha estat habitual al llarg d’aquests últims cursos, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A i la Policia Local de Constantí realitzaran sessions informatives sobre seguretat en matèria de pirotècnia als alumnes de 5è i 6è de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles.  L’objectiu d’aquestes sessions es basa en aportar informació bàsica sobre les imprescindibles mesures de seguretat i l’ús responsable dels petards, bengales, etc.

Les circumstàncies excepcionals i el tancament de les escoles a causa de la crisi sanitària per la Covid-19 ha fet que aquest any aquestes sessions informatives no puguin ser presencials i es realitzin a través de les eines digitals. Les sessions s’han iniciat aquest dilluns 18 de maig i continuaran demà dimarts dia 19 i el pròxim dimarts dia 26 de maig. Aquestes sessions, organitzades per la direcció de cada centre, seran moderades pels mateixos tutors de les escoles del municipi.

Des de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A s’ha volgut manifestar el suport a tots els col·lectius de la cultura popular, i especialment a les empreses del sector de la pirotècnia, molt afectat per la crisi de coronavirus i per la suspensió de festes com Sant Joan.

Abel Rodríguez, un dels responsables de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.