Arrenca avui la preinscripció als centres educatius de Constantí

Aquest dimecres, 13 de maig, ha començat el període de preinscripció escolar a tots els centres educatius de Constantí, als col·legis Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles, a l’Institut i també a la Llar d’Infants Gugu. Un procés que aquest any, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, promou la preinscripció telemàtica i el tràmit es podrà fer online a través del portal web de cadascun dels centres. Aquesta preinscripció telemàtica es podrà fer del 13 al 18 de maig, mitjançant el formulari que podreu trobar al web de cada centre i enviant la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu electrònic i fins tot es permetrà l’enviament per whatsapp.

Inscripció presencial
Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial es podrà fer del 19 de maig al 22 de maig inclòs (en el cas de l’Institut és del 18 al 22 de maig). Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre trucant per telèfon. Cada centre determinarà el seu horari d’atenció al públic, segons les necessitats.

Per fer la preinscripció presencial, en el dia i hora acordat, només podrà desplaçar-se al centre una persona de la família amb la recomanació de portar guants i mascaretes. No poden acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació. D’altra banda, s’estableix la neteja diària dels espais, la desinfecció i ventilació periòdica de les instal·lacions i totes les mesures de protecció, seguretat i higiene per part del personal de cadascun dels centres que faci l’atenció presencial.

Samuel Montes, director de l’escola Centcelles
Fernando Martos, director de l’escola Mn Ramon Bergadà
Isabel Mendes, coordinadora pedagògica de l’Institut de Constantí