La Unió de Botiguers de Constantí valora positivament el retorn a l’activitat en la fase 1

Constantí ha començat la setmana amb una cara molt diferent de la que tenia els últims dos mesos. Amb l’entrada de la fase 1 de desconfinament, prop d’un 80% de comerços i establiments adherits a la Unió de Botiguers han reprès la seva activitat aquest dilluns, 11 de maig. Tots els comerços i establiments han fet un esforç per aplicar les mesures de seguretat i higiene que exigeix la normativa sanitària.

Des de la Unió de Botiguers de Constantí s’ha fet una crida a la ciutadania a fer poble i apostar pel comerç local i de proximitat. Alhora es demana a la gent que no es relaxi, ja que l’estat d’alarma continua per la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. En aquest sentit, es demana que se segueixin les mesures de seguretat adequades com mantenir la distància, la higiene personal i l’ús de mascaretes. Ho ha explicat a Constantí Ràdio la vicepresidenta de la Unió de Botiguers de Constantí, Montse Aleu.

Pel que fa a l’ús de guants, la vicepresidenta de la Unió de Botiguers explica que no són necessaris i que el més important és mantenir una correcta higiene de les mans.

Així mateix, des de la Unió de Botiguers de Constantí es fa una crida a la responsabilitat individual i s’insta a la cautela per evitar la propagació de nous contagis.