La Penya Barcelonista de Constantí fa entrega de mascaretes infantils i equips de protecció

La Xarxa Coworking de Voluntaris de Constantí, integrada per diversos membres de la Penya Barcelonista Constantí, ha fet entrega a l’Ajuntament de 455 mascaretes infantils per a nens i nenes de 3 a 12 anys que es repartiran entre els alumnes de les escoles del municipi. A més, aquest matí també han fet entrega de material divers (bates, davantals, gorros, etc…) de protecció individual al personal sanitari del CAP de Constantí.

Des que es va originar la crisi sanitària pel coronavirus, la Penya Barcelonista del municipi compta amb un grup de persones voluntàries que han estat confeccionant EPI (equips de protecció individual) i bates de cotó, que després han cosit un grup de dones de Constantí. Els equips de protecció individual i les bates de cotó s’han fet arribar a diferents hospitals, Centres d’Atenció Primària i residències de gent gran de la demarcació de Tarragona.