La llar d’infants de Constantí ofereix portes obertes virtuals abans de l’inici de la preinscripció

Del 13 al 22 de maig es podrà fer la preinscripció escolar a tots els centres educatius de Constantí, inclosa la Llar d’Infants Gugu. Un procés que aquest any, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, promou la preinscripció telemàtica i el tràmit es podrà fer online a través del portal web de cadascun dels centres. De manera excepcional, també es podrà fer la inscripció presencial en el cas d’aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic. En aquest cas, caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon de cada centre.

A La Llar d’Infants, la preinscripció telemàtica s’haurà de fer del 13 al 22 de maig, ambdós inclosos, enviant la documentació al correu electrònic gugu@constanti.cat. La preinscripció presencial es podrà fer el dia 19 de maig, de 10 a 13 hores i de 16 a 18 h, i el dia 20 de maig, de 10 a 13 hores. En aquests casos, es demana el compliment estricte de les mesures de seguretat i higiene, portant els elements de protecció necessaris. La Llar d’Infants ha informat també que tindrà cura de la correcta desinfecció dels espais.

A causa del tancament de centres per la covid-19, enguany els centres educatius no han pogut dur a terme les habituals  jornades de portes obertes en les que presentaven a les famílies el projecte educatiu i les instal·lacions. En el cas de la Llar d’Infants Gugu, l’equip educatiu ha preparat un vídeo en el qual es pot fer un recorregut virtual per cadascun dels espais de l’equipament, i on també es recullen algunes de les activitats, ambients i espais d’aprenentage que es desenvolupen al llarg del curs. Aquest vídeo es pot veure a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí.

Isabel Andreu, director de la Llar d’Infants Gugu.