Es reprenen els actes de culte a la Parròquia Sant Feliu de Constantí

La Parròquia Sant Feliu Màrtir de Constantí ha informat sobre les disposicions per a les misses en la fase 1 del procés del desconfinament, a partir d’avui dilluns 11 de maig. En aquest sentit, la parròquia celebrarà l’eucaristia en els seus horaris habituals: Dilluns i dimarts, a les 7 de la tarda; dimecres, dijous i divendres a les 9.30 del matí; dissabte, a les 7 de la tarda; i diumenge, a les 11.30 del matí. Des de la parroquia es convida a les persones grans o en situació de risc que valorin la conveniència de no sortir dels seus domicilis. Per això, es retransmetrà les misses que es faran a Sant Pere i Sant Pau des del Facebook d’aquella parròquia: https://www.facebook.com/SPereiSPauTarragona/

L’aforament màxim a les celebracions presencials serà el d’1/3 (unes 40 persones) i sempre s’haurà de respectar una distància de seguretat. Per tal motiu s’utilitzaran exclusivament les cadires en la seva disposició. Les portes del local parroquial estaran obertes en el moment d’entrar i sortir. Serà necessari desinfectar les mans en el moment d’entrar al Centre Parroquial i es recomana l’ús de mascaretes. Per tal d’evitar possibles aglomeracions, en el moment de la comunió no ens mourem del lloc, sinó que passarà el mossèn repartint la comunió. En el moment de l’ofertori no es passarà la col·lecta. Es pot oferir l’ajuda econòmica en entrar o en sortir de la missa.