El mercat setmanal de Constantí torna a obrir amb mesures de seguretat i higiene a les parades

Les parades d’alimentació del mercat setmanal de Constantí han tornat a l’activitat aquest dijous, després que l’Ajuntament donés llum verda a aquesta reobertura parcial que només ha permès la instal·lació de les parades dedicades a la venda d’aliments i productes fresc, un total de 7.
El mercat municipal setmanal ambulant era un dels serveis que havia quedat afectat des del passat 12 de març pel Decret d’Alcaldia de l’Ajuntament de Constantí en el qual es  decretava la suspensió de l’activitat d’equipaments i serveis municipals, com a mesura preventiva per evitar el risc de propagació del coronavirus.

Durant aquest tornada a l’activitat, les parades ubicades a l’emplaçament habitual del carrer Jaume I han extremat les mesures de seguretat i protecció. Més espaiades que de costum, les parades han establert límits d’accés i distància entre clients, a qui s’ha convidat a desinfectar les mans, que havien d’anar protegides, abans de tocar els productes.