Javi Quesada tornarà a ser l’entrenador del primer equip del CE Constantí

El CE Constantí ja comença a planificar la pròxima temporada 2020/21 i ho fa amb canvis a la banqueta del primer equip. El president del club, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que la junta directiva ha decidit que Paco Padilla no continuarà com a entrenador i serà Javi Quesada qui li agafarà el relleu. D’aquesta manera, després del seu pas pel juvenil, Quesada tornarà a entrenar el primer equip.

Javi Quesada és l’actual coordinador de futbol 11 del club i ja va agafar l’equip anteriorment, liderant el projecte des de la temporada 2007/08 a la temporada 2014/15. Al 2009/10 va aconseguir jugar un playoff d’ascens a segona catalana. És el més amunt que ha arribat mai l’equip. El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat que el motiu pel qual Quesada serà l’entrenador es deu al fet que pujaran al primer equip molts jugadors del juvenil. Solé també ha volgut agrair la feina realitzada pel fins ara tècnic Paco Padilla, tenint en compte les dificultats sorgides a l’hora de configurar la plantilla durant la pretemporada, i havent aconseguit l’objectiu de la permanència.

La temporada 2019-20 s’ha acabat de forma oficial després que la Federació Catalana de Futbol hagi anunciat la seva decisió a través d’un comunicat on especifica que dona per finalitzades totes les competicions de futbol, futbol sala i futbol platja a causa de la crisi sanitària del coronavirus. La Federació ha consultat als clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior.

El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat que a través d’una trucada la federació els ha donat a escollir d’entre tres opcions: donar per acabada la temporada amb ascensos i descensos tal com ha acabat, declarar nul·la la temporada i tornar a començar o donar per acabada la temporada i tenir en compte només els ascensos. El club constantinenc ha triat la darrera opció, tot i que la decisió final la prendrà la mateixa federació.