El Club Bàsquet Constantí accepta amb resignació la decisió d’acabar les competicions

Després que la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) hagi acordat la finalització definitiva de totes les seves competicions pel coronavirus​, incloses les de categoria sènior i preferent, el Club Bàsquet Constantí ha vist com tots els seus equips han hagut de donar per acabada la temporada 2019-2020.

El president del Club Bàsquet Constantí, Julián Valero, que aquest dimarts va assistir a la reunió telemàtica amb la Federació ha valorat amb resignació aquesta decisió, que implica que no hi hagi cap descens i que els ascensos vagin en funció de com es trobava la competició en el moment de l’aturada.

El president del C.B. Constantí ha explicat a Constantí Ràdio que això afecta especialment els interessos del Sènior “Black” masculí, que es trobava en 3a posició del seu grup després d’haver protagonitzat una impressionant ratxa de 12 victòries consecutives, i consolidant-se com l’equip més en forma de la competició. El Black tenia moltes opcions d’acabar en 1a o 2a posició, un fet que els hagués permès l’ascens automàtic a Tercera Catalana.

El fet que, finalment, segons la resolució de la Federació només pugi de categoria el 1r classifcat de grup farà que l’equip que aconsegueixi l’ascens automàtic sigui el C.B Cantaires Tortosa. El Black ha finalitzat la competició amb un balanç de 14 victòries i 4 derrotes, i havent disputat un partit menys que els 2 primers classificats.

Pel que fa al grup del Sènior “Green”, l’equip que aconsegueix l’ascens de categoria és el CB Rapitenc. El Green acaba la competició 4t classificat, amb un balanç de 12 victòries i 6 derrotes. Quant al Sènior Femení, aquest era el primer any de competició i ha estat un any de coneixement i d’acoplament entre les jugadores de l’equip, i els resultats no han acompanyat.

El president Julián Valero ha explicat a Constantí Ràdio que ara resten a l’espera de les circulars que arribin des de la Federació per poder tornar a l’activitat i començar a treballar de cara a la temporada 2020-2021, mantenint els tres equips (els dos sèniors masculins i el femení) i l’escola de bàsquet, i en la qual els objectius seran molt ambiciosos.