La Federació Catalana de Basquetbol anuncia la finalització de totes les seves competicions d’aquesta temporada 2019-20

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ha acordat la finalització definitiva de totes les seves competicions pel coronavirus​, incloses les de categoria sènior i preferent, que havia decidit mantenir actives en la seva última reunió. Aquesta resolució implica que els tres equips del Club Bàsquet Constantí, els 2 Sèniors masculins “Black” i “Green” i també el Sènior Femení han finalitzat oficialment les seves competicions.

Segons ha informat la FCBQ en un comunicat, la proposta és que que no hi hagi cap descens i que els ascensos estiguin en funció del sistema final de cada competició. La Federació també ha explicat que per evitar possibles tensions de liquiditat en la tresoreria, durant el mes de maig s’abonaran a cada club els imports corresponents, acordats amb anterioritat, i també ha anunciat que s’està negociant un retorn parcial de la prima d’assegurances abonada.

La Federació ha informat que s”està treballant en els nous models de competicions per la temporada 2020-2021, que caldrà interpretar com a excepcionals i transitoris, i que de cara aquesta propera temporada no es pot garantir que la competició comenci al setembre.