La campanya #TreuLaRàdioAlBalcó s’acomiada avui amb “La gran eufòria”, de Joan Dausà

Constantí Ràdio es torna a sumar avui dimecres a la iniciativa de les ràdios locals #TreuLaRadioAlBalcó, una campanya on es convida als oients a sintonitzar la ràdio, apujar el volum i treure-la al balcó perquè arreu s’escolti una mateixa cançó amb l’objectiu d’aixecar l’ànim en aquests dies de confinament. Si l’actualitat informativa ho permet, l’acció tindrà lloc a les 17.30 h, quan les ràdios locals emetrem la mateixa cançó amb l’objectiu que els ciutadans la ballin al balcó per crear bons moments col·lectius. Avui podrem escoltar “La gran eufòria” de Joan Dausà.

Aquesta serà l’última cançó de la campanya, que ha comptat amb la participació de 57 ràdios locals. Des de l’1 d’abril, tots els dimecres a les 17.30 h s’han escoltat als balcons d’arreu del país les cançons d”Oques Grasses’, ‘Suu’, ‘Gertrudis, ‘Roba Estesa’ i avui s’escoltarà la de Joan Dausà. Recordem que es tracta d’una acció impulsada pels companys de Ràdio Blanes, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Palafolls, Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Sant Pol i RTV Calella i a la qual ens hem sumat algunes de les emissores que formem part de La Xarxa de Comunicació Local. #TreuLaRàdioAlBalcó compta amb el suport de la XAL i dels grups i cantants de les cançons que s’hi escoltaran.