La biblioteca de Constantí presenta les novetats editorials de Sant Jordi

La Biblioteca Municipal de Constantí ha presentat aquest dilluns a través de les seves xarxes socials algunes de les novetats editorials d’aquest Sant Jordi, que es podran trobar a la mateixa biblioteca un cop es pugui tornar a obrir el servei. Entre els títols destaca “Pluja d’estels”, de Laia Aguilar, Premi Josep Pla 2020. L’obra reuneix a un grup d’amics que es troben cinc anys després d’un tràgic accident en una casa al Cap de Creus, un lloc idíl·lic de cara al mar, amb l’excusa de contemplar una pluja d’estels. Durant la trobada, es diverteixen i comparteixen confidències, però també afloren gelosies, una antiga història d’amor i el sentiment constant que els produeix un fet del passat encara sense resoldre.

Hi trobem també “Casas y tumbas”, de Bernardo Atxaga, guardonat amb el Premi Nacional de les Lletres Espanyoles 2019. És una novel·la on l’autor parla sobre la vida al camp, la lluita contra l’opressió, la mort i l’amistat. Un altre dels títols que ens proposa la biblioteca és “Boulder”, d’Eva Baltasar, on la protagonista és una dona que vol estar sola, però la vida l’hi posa molt difícil i ella mateixa es traeix. D’entre les novetats hi trobem també obres d’escriptors tarragonins com és el cas de “Teoria del gall”, de la vallenca Margarida Aritzeta. Es tracta de la quarta novel·la negra protagonitzada per la inspectora Mina Fuster, en què la seva mare ha desaparegut.

Altres títols que ens proposa la biblioteca són “Un cuento perfecto”, de Elísabet Benavent; “La força de la gent”, de Jordi Borràs; “Guillem”, de Núria Cadenes; “La chica de nieve”, de Javier Castillo; “Que no t’expliquin contes”, de Natza Farré; “Dones valentes”, de Txell Freixas; “Lluvia fina”, de Luis Landero; o “Coconut”, de Kopano Matlwa.