Trail Tarraco reparteix roses solidàries al CAP de Constantí

El Club Excursionista Trail Tarraco ha repartit aquest dijous, diada de Sant Jordi, 2.300 roses en 12 centres sanitaris del Camp de Tarragona dins la campanya “Roses i somriures” i com a gest d’agraïment cap als professionals que, des de fa setmanes, combaten la pandèmia del coronavirus. La iniciativa ha arribat també als professionals del CAP de Constantí.

La campanya ‘Roses i Somriures’ es va engegar fa un parell de setmanes en previsió d’un Sant Jordi atípic, sense parades de llibres ni roses al carrer. Durant aquest temps l’entitat esportiva ha estat recollint aportacions solidàries d’un mínim de dos euros per adquirir les flors i la resposta ha superat les expectatives. Juanma Nieto és membre de la junta directiva del Club Excursionista Trail Tarraco.

Amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona, dos membres de l’entitat esportiva han iniciat el recorregut solidari a l’hospital Joan XXIII carregats amb centenars de roses. La seva arribada, a quarts de nou del matí, ha estat una agradable sorpresa per als treballadors que entraven a treballar o sortien del torn de nit.

El repartiment de roses també arribava durant la jornada al CAP de Constantí, al Sociosanitari Francolí, la clínica Monegal, l’hospital de Santa Tecla, el CAP de Llevant, el CAP de Sant Pere i Sant Pau, el CAP La Granja, el CAP Jaume I, el CAP Tarraco, el CAP Muralles, el CAP Bonavista i l’hospital Sant Joan de Reus.