L’Institut de Constantí fomenta la poesia per Sant Jordi

L’Institut de Constantí ha iniciat aquesta setmana de Sant Jordi una nova activitat que vol fomentar la poesia i l’escriptura en prosa, llegida o escrita, entre professorat i alumnat del centre. Des d’avui es troben publicats al web de l’Institut: https://agora.xtec.cat/iesconstanti/general/sant-jordi-sha-quedat-a-casa/ diversos poemes que han estat llegits per l’equip docent del centre. Els poemes són de diferents autors i en diverses llengües: català, castellà, anglès, francès, portuguès, alemany.

Amb el títol: “Sant Jordi, Queda’t a casa… i llegeix poesia!!”, els professors demanen ara la col·laboració dels alumnes, que poden enviar poemes o prosa llegits o escrits al correu del centre (e3007646@xtec.cat), fins el 10 de maig. En el correu cal identificar el títol, l’autor del text, el nom de l’alumne i la classe de qui l’envia.

Isabel Mendes, coordinadora pedagògica de l’Institut de Constantí.