El femení del CE Constantí escriu una “història confinada” per Sant Jordi

L’equip femení del CE Constantí s’ha sumat a la celebració de la diada de Sant Jordi virtual amb la publicació d’un llibre electrònic que conté el text d’una història confinada elaborada per totes les integrants de l’equip i pel seu entrenador, Dani Castro.

Tot va començar amb una història d’Instagram que una de les noies del femení va penjar al seu perfil. Parlava d’escriure’s cartes com abans per rebre-les un cop passat el confinament. Va semblar que podia ser el principi d’una història i una manera de passar una bona estona. Així que, a partir d’una frase inicial, les integrants de l’equip femení del CE Constantí van anar escrivint la història, que es van anar passant una rere l’altre sense que cap sabés de qui li venia el text i a qui aniria.

El resultat el podeu llegir en el següent enllaç: