Constantí Ràdio ofereix un nou programa mentre duri el confinament: “Dijous Paella”, amb Aleix Figueras i Guillem Estadella

Constantí Ràdio emet inclou un nou programa en la seva graella. Des d’avui dimecres 22 d’abril, i mentre duri el confinament a causa de la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus, us oferirem “Dijous Paella”. Es tracta d’un espai que ens ofereixen en clau d’humor l’Aleix Figueras i el Guillem Estadella.

Aleix Figuera és periodista, ha passat per RAC1, Gestmusic, VerandaTV, VisionaTV, entre altres. I en Guillem Estadella és còmic i monologuista, exmembre del Fricandó Matiner de RAC105. Asseguren que la seva intenció és fer un petit podcast en què parlen de com els va el dia a dia del confinament i aprofiten per parlar d’aquelles coses que es fan aquests dies.

Així doncs, ens recomanaran continguts audiovisuals per poder passar l’estona, parlaran d’aquelles notícies curioses que apareixen al marge de l’actualitat i acabaran amb una petita conversa amb algun personatge, tot plegat amb humor i bon rotllo. En els programes que han enregistrat, han conversat amb en Roger Argemí, l’Asaari Bibang, els Arc de Triomf i en Tonet Blázquez (del grup Porto Bello).

El programa s’emetrà a Constantí Ràdio cada dia, de dilluns a divendres, a les 11 del matí. L’espai també s’emet a Ràdio Cunit, Ona la Torre (Torredembarra) i Altafulla Ràdio. Posteriorment podreu veure els programes en el següent enllaç: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_n8ByjALivd5GFIObkGRFmP_Az0cQKxE