17 nous morts registrats per les funeràries eleven la xifra global de defuncions per coronavirus al Camp de Tarragona a 284

El nombre de morts registrats per coronavirus per les funeràries al Camp de Tarragona arriba als 284. 17 persones han mort aquest passat dimarts al nostre territori. Del total de morts, 140 s’han produït en hospitals i 83 en residències. A Lleida han mort 148 persones, amb 130 defuncions en hospitals i 18 en residències. Baixa, però, el volum de positius respecte la jornada anterior. Al Camp de Tarragona hi ha hagut 1.541 positius i 4.353 sospitosos, mentre a les Terres de l’Ebre s’han comptat 181 positius i 1.468 sospitosos.

D’altra banda, segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius per coronavirus a Constantí a dia d’avui es de 21. Recordem que aquestes dades es refereixen a pacients segons la seva zona de residència.