Les Forques Teatre presenta el conte “Georgina i la Dragona” amb la participació d’un centenar de persones

La celebració de Sant Jordi es trasllada enguany dels carrers i les places a les llars. El confinament per la crisi sanitària del coronavirus afecta la celebració de la Diada. Per això, l’Ajuntament de Constantí ha preparat una programació d’activitats virtuals amb el títol “Un Sant Jordi a casa”. Entre les propostes hi trobem la de l’Associació d’Amics del Teatre “Les Forques”, que ha volgut posar el seu gra de sorra en aquest confinament i ha preparat un vídeo amb la col·laboració d’un centenar de persones per explicar el conte de “Georgina i la Dragona”, de Lucía Serrano.

Tal com ha assegurat a Constantí Ràdio el director de l’associació, Marc Cardó, “Georgina i la Dragona” és una nova versió, simpàtica i divertida, de la tradicional llegenda de Sant Jordi. Una proposta pensada per tal que els nens i nenes de Constantí passin una bona estona.

La història ens explica “com la terrible Dragona va terroritzar un poble sencer. Com va estar a punt de menjar-se un príncep bell i delicat per a saciar la seva gana voraç. I com la Georgina, la més valenta de totes les valentes, va solucionar aquest embolic amb audàcia, ferocitat i… humor. Molt d’humor”.

L’estrena s’ha fet aquest dimarts al matí a través de les xarxes socials de l’associació i el vídeo està disponible a Youtube en el següent enllaç https://youtu.be/Pi9_KvCHVEk. Dijous 23 d’abril, dia d Sant Jordi, es compartirà el vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament de Constantí, dins de la programació de celebració de la Diada.