El Camp de Tarragona registra 12 noves morts per coronavirus

El Camp de Tarragona ha registrat 12 noves morts per coronavirus en les darreres 24 hores. El nombre de defuncions s’eleva a 267, 137 han mort en hospitals i 74 en residències. A les Terres de l’Ebre hi ha hagut 34 morts, deu en hospitals i quatre en residències.

D’altra banda, segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius per coronavirus a Constantí a dia d’avui es de 20. Recordem que aquestes dades es refereixen a pacients segons la seva zona de residència.

Pel que fa als casos positius confirmats, al Camp de Tarragona hi ha 1.508 positius i 4.136 casos sospitosos, mentre a les Terres de l ‘Ebre hi ha 181 positius i 1.347 sospitosos. Al Camp de Tarragona hi ha 309 positius en residències i 420 sospitosos; mentre a les Terres de l’Ebre hi ha 11 positius i 154 sospitosos.