L’Escola de Música i Constantí Ràdio organitzen un vermut musical virtual per Sant Jordi

Des de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ens proposen participar, el dia de Sant Jordi, al Vermut Musical que han preparat per a tots nosaltres interpretant unes cançons dedicades o relacionades amb la rosa i amb Sant Jordi. Així doncs, dijous 23 d’abril ens conviden a tots, instrumentistes i cantants, a interpretar a la vegada les melodies de les cançons sobre un acompanyament musical que retransmetrem per Constantí Ràdio (97.9 FM). Ho explica el director de l’escola de música, Josep Boada.

Com podeu participar?

  • Practicant la cançó uns dies abans amb l’acompanyament musical.
  • El dia de Sant Jordi, sintonitzant Constantí Ràdio i apropant l’aparell de música al balcó perquè l’acompanyament s’escolti des del carrer.
  • A l’hora establerta, sortint al balcó i, sobre l’acompanyament musical que s’emetrà en aquell moment, tocant o cantant la cançó perquè arribi a tothom

Per anar sincronitzats, cal que l’acompanyament musical el sintonitzem per la ràdio. Si ho féssim amb mòbil o ordinador, no aniria sincronitzat.

  • A les 13 h escoltarem: “Sant Jordi” (versió de Dàmaris Gelabert).
  • A les 13.03 h: “The Rose”, d’Amanda McBroom Bette Midler.
  • A les 13.07 h: “La rosa”, del musical El Petit Príncep (música de Manu Guix).

Conviden a tots els participants a fer un vídeo o fotografia de la seva actuació i compartir-les a les xarxes socials de Constantí Ràdio o fer-nos-les arribar a constantiradio@gmail.com per a, després, fer-ne un petit reportatge.

Aquí podeu accedir a les partitures, les lletres, els àudios i els àudios d’acompanyament. Per a tothom que vulgui participar en aquesta proposta:

  • En aquest trobareu les lletres de les cançons i els enllaços als àudios i àudios d’acompanyament: https://we.tl/t-2jKrkLyyPD