La Penya Barcelonista i un grup de voluntaris de Constantí confecciona EPI’s i bates de cotó

La solidaritat a Constantí no s’atura per fer front a la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. La Penya Barcelonista del municipi compta des d’aquesta setmana amb un grup de persones voluntàries que estan confeccionant EPI (equips de protecció individual) i bates de cotó, que després cosiran un grup de dones de Constantí. Es tracta d’una iniciativa que forma part de la xarxa de voluntaris de diferents poblacions del Camp de Tarragona.

En total el grup el formen 11 persones. El material per confeccionar els equips de protecció individual ha estat cedit per algunes empreses de la demarcació, i el cotó l’han aportat persones voluntàries. Els equips de protecció individual i les bates de cotó es faran arribar a diferents hospitals, Centres d’Atenció Primària i residències de gent gran de la demarcació de Tarragona.