“La Passió de Crist” (2019) de l’Associació d’Amics del Teatre les Forques es podrà veure per youtube aquest Divendres Sant

A conseqüència de la situació d’alarma sanitària que estem vivint, l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí “Les Forques” ha hagut de cancel·lar la representació de “La Passió de Crist” pels carrers del poble, que s’havia de fer aquest proper diumenge 12 d’abril dintre de la programació dels actes de Setmana Santa.

No obstant això, l’associació ha anunciat a través de les seves xarxes socials que no vol deixar sense Passió els seus seguidors i, per aquest motiu, demà Divendres Sant 10 d’abril es podrà visualitzar des del seu canal de Youtube el vídeo sencer de la representació de “La Passió de Crist” de l’any passat, perquè tothom qui vulgui la pugui gaudir de casa seva. El vídeo s’activarà el divendres a les 9 del matí a través del següent enllaç:  https://youtu.be/BJajZ54Zg2c

Durant la Setmana Santa de l’any passat, l’Associació d’Amics del Teatre estrenava la Passió de Crist, que va permetre reviure els últims dies de la vida de Jesús, des de l’entrada a Jerusalem fins a la seva crucifixió, amb un total de 6 escenes que van transcórrer per diferents escenaris del nucli antic del poble, amb la participació de més d’una setantena de persones i amb la col·laboració del Grup d’Armats de Constantí en algunes de les escenes d’aquesta Passió.

Judit Sabaté, membre de la junta i encarregada de la comunicació i xarxes socials de l’entitat.