Els pagesos de Constantí continuen col·laborant amb les tasques de desinfecció dels carrers

Els pagesos de la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre” de Constantí continuen aquests dies col·laborant amb les tasques de desinfecció dels carrers i via pública, de manera coordinada amb la Brigada Municipal. Com a mesura preventiva i de manera totalment altruista i coordinada amb l’Ajuntament i d’altres voluntaris, els pagesos surten dos cops per setmana i per torns organitzats des de la cooperativa. Utilitzen els seu tractors i la seva maquinària amb bombes carregades d’aigua i lleixiu per col·laborar amb les tasques de desinfecció intensiva de tots els carrers, una de les mesures imprescindibles per ajudar a combatre el coronavirus.

D’aquesta manera es reforça la tasca de neteja i desinfecció que ja estan duent a terme la Brigada Municipal i l’empresa de neteja de la via pública, que s’ha intensificat aquestes darreres setmanes i especialment centrada en la neteja de totes les illes de contenidors de la brossa i els altres espais de major afluència, com poden ser supermercats o botigues d’alimentació, farmàcia etc.