S’ajorna la construcció del Centre Obert Tarragona

El Departament de Justícia ha ajornat obres de construcció i reforma valorades en 20,5 milions d’euros. Es tracta de 9 actuacions transitòriament suspeses per evitar qualsevol activitat i facilitar el confinament. L’Executiu les reprendrà totes quan Catalunya superi la pandèmia de coronavirus. El principal projecte afectat per la suspensió transitòria de les obres és la construcció del nou Centre Obert de Tarragona, al solar del carrer Arquebisbe Pont i Gol, entre la comissaria de la Guàrdia Urbana i la comandància de la Guàrdia Civil. És un equipament amb una inversió de 9,5 milions d’euros, que havia d’estar acabat l’estiu de l’any que ve. Tindrà una superfície de 6.120 metres quadrats i capacitat per a 146 persones en tercer grau penitenciari.

Amb la construcció d’aquesta nova presó, Justícia compleix el compromís adquirit amb l’Ajuntament de Tarragona, amb qui n’havia pactat tant la inversió com la ubicació. El mes de febrer van començar les obres i, a hores d’ara, els operaris tot just treballaven en el moviment de terres i la fonamentació.