Compromís per Constantí demana reprendre l’activitat política municipal per via telemàtica

Compromís per Constantí ha demanat a l’equip de govern reprendre l’activitat política en l’àmbit municipal. Consideren que s’hauria de reactivitar aquestes funcions i no aturar l’administració, posant l’exemple d’altres pobles com El Morell o Reus, on les sessions ordinàries dels plens així com les sessions informatives i juntes de govern es realitzen de forma telemática a causa de l’emergència.

En aquest sentit, el grup municipal de Compromís per Constantí ha demanat a l’equip de govern “dotardels programes corresponents en l’àmbit informàtic per a dur a terme el treball telemàtic de les sessions ordinàries i informatives des dels domicilis de cada regidor”; i “reprendre l’activitat política per a no saturar més endavant la resta de sessions quan s’aixequi el confinament”.