Es tornen a carregar les targetes moneder a les famílies amb beca menjador

L’Ajuntament de Constantí informava aquest dissabte que s’han tornat a carregar les targetes moneder per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a les famílies beneficiàries de les beques menajdor.

L’import de la nova recàrrega és de 40 € que correspon al període de 10 dies, del 30 de març al 9 d’abril, més el dia 13 de març que no estava inclòs en la primera càrrega.

El passat dissabte 28 de març s’entregaven aquestes targetes moneder, que cobreixen les necessitats d’alimentació d’un total de 275 infants a Constantí durant tot el període de temps que l’escoles estan tancades per la situació de crisi a causa del coronavirus. L’Ajuntament de Constantí i el Consell Comarcal del Tarragonès han coordinat aquesta acció, que beneficia tots aquells infants i famílies que durant el curs escolar són beneficiàries de les beques menjador.

Des de l’Ajuntament de Constantí es vol recordar que aquestes targetes només serveixen per comprar aliments. Un cop s’acabi el saldo, la targeta no s’ha de llençar atès que, si es perllonga el tancament de les escoles i la situació de confinament, es tornaran a recarregar.