Es dona per finalitzat el curs de les Aules de la Gent Gran a causa del coronavirus

La coordinació de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la URV dona per acabat aquest curs degut a la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. Així s’ha comunicat als coordinadors locals, destacant que “la universitat està fent un esforç per seguir en la mesura del possible, amb les eines i les circumstàncies familiars de cadascú, amb la gestió i fent teletreball des de casa”. En el comunicat s’indica que la universitat creu convenient donar per finalitzat el curs i concentrar els esforços en organitzar el proper curs 20/21. En aquest sentit, el comunicat signat per Cori Camps (Vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social) afegeix que “les notícies oficials ens porten cap el mes de juny aproximadament” i que les persones grans són “un col·lectiu vulnerable el qual la universitat té el deure de protegir.”

Recordem que les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la URV han arribat aquest any a la seva catorzena edició a Constantí. Aquesta iniciativa, que promou l’àrea social de la URV i que a Constantí compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola, busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat.