Dotze noves morts eleven a 53 les defuncions per coronavirus a la demarcació de Tarragona

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres dotze víctimes mortals més per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Aquesta xifra, la més elevada fins ara en 24 hores, situa en 53 les defuncions acumulades –cinc a l’Ebre i 48 al Camp. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 52 més i la xifra s’enfila als 740. Aquest dimecres hi ha 307 persones hospitalitzades, set més que dimarts. En concret, al Camp s’han confirmat dotze morts i 46 casos nous, la qual cosa eleva a 637 l’acumulat. D’aquests, 274 persones es troben ingressades, 62 de les quals a l’UCI.

A les Terres de l’Ebre s’han confirmat sis casos nous, i l’acumulat arriba als 103. En aquesta regió hi ha 33 hospitalitzats, vuit dels quals a l’UCI. Salut també ha informat que aquest dimecres no hi ha hagut cap defunció per la covid-19 a la regió sanitària ebrenca i que hi ha hagut una nova alta hospitalària al Verge de la Cinta de Tortosa.

D’altra banda, segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius per coronavirus a Constantí a dia d’avui es de sis. Recordem que aquestes dades es refereixen a pacients segons la seva zona de residència.