Compromís per Constantí demana una bustiada de mascaretes a tota la població

El grup municipal de Compromís per Constantí sol·licita a la l’Ajuntament que es facin arribar a cada domicili del municipi mascaretes degudament desinfectades perquè tothom tingui accés equitatiu i es protegeixi a la població més vulnerable. Es tracta d’una mesura que, tal com apunten des de Compromís, s’ha adoptat en altres municipis com el Pla de Santa Maria.

Compromís per Constantí fa aquesta petició després de les múltiples mostres de solidaritat dutes a terme al municipi “per part de la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí amb l’entrega de mascaretes elaborades per diferents col·lectius, i davant les mesures de salubritat que exigeix aquest context de crisis sanitària”.

D’altra banda, des de Compromís per Constantí reiteren que no tenen cap resposta per part de l’Ajuntament sobre la incorporació del grup municipal “en la Comissió sobre el risc epidemiològic del consistori, per tal de poder col·laborar i fer propostes”.