Nou morts i 32 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts nou víctimes mortals més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 41 –cinc a l’Ebre i 36 al Camp. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 32 més i la xifra s’enfila als 688. Aquest dimarts hi ha 300 persones hospitalitzades, nou més que dilluns. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat vuit morts i 29 casos nous, la qual cosa eleva a 591 la xifra acumulada. D’aquests, 266 persones es troben ingressades, 52 de les quals a l’UCI.

Segons ha detallat Salut, a la residència Ballús de Valls ja s’han comptabilitzat set morts i 35 positius entre els 59 residents que tenia a l’inici del brot. També hi ha tres treballadores contagiades. A les Terres de l’Ebre aquest dimarts s’ha confirmat una mort i tres casos nous, i la xifra acumulada de positius se situa en 97. En aquesta regió sanitària hi ha 34 hospitalitzats, vuit dels quals a l’UCI.

D’altra banda, segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius per coronavirus a Constantí a dia d’avui es de cinc. Recordem que aquestes dades es refereixen a pacients segons la seva zona de residència.