Constantí Ràdio se suma a la iniciativa de les ràdios locals #TreuLaRàdioAlBalcó

Constantí Ràdio se suma a la iniciativa de les ràdios locals #TreuLaRadioAlBalco, una campanya on es convida als oients a sintonitzar la ràdio, apujar el volum i treure-la al balcó perquè arreu s’escolti una mateixa cançó amb l’objectiu d’aixecar l’ànim en aquests dies de confinament. Si l’actualitat informativa ho permet, cada dimecres a les 17.30 h les ràdios locals emetrem la mateixa cançó amb l’objectiu que els ciutadans la ballin al balcó per crear bons moments col·lectius. Aquest dimecres podrem escoltar “Sta guai” del grup Oques Grasses.

Es tracta d’una acció impulsada fa un dies pels companys de Ràdio Blanes, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Palafolls, Ràdio Pineda, Ràdio Tordera, Ràdio Sant Pol i RTV Calella i a la qual ens hem sumat algunes de les emissores que formem part de La Xarxa de Comunicació Local. #TreuLaRàdioAlBalcó compta amb el suport de la XAL i dels grups i cantants de les cançons que s’hie scoltaran.