La Policia Local felicitarà els infants de Constantí el dia del seu aniversari mentre duri el confinament

La Policia Local de Constantí se suma a la iniciativa que ja s’està desenvolupant a altres municipis i a partir d’avui dilluns, 30 de març, felicitarà els infants del poble el dia del seu aniversari. Es tracta d’una acció solidària per ajudar a que, malgrat la situació de confinament, els més petits de la casa puguin gaudir d’una petita sorpresa que faci del seu aniversari un dia especial. Alfonso Riscos és el regidor de Seguretat i Protecció Civil de l’Ajuntament de Constantí.

Aquelles famílies que tinguin infants a casa que durant aquests dies de confinament fan anys i vulguin que la Policia Local els feliciti, ho han de comunicar a través del correu electrònic: policia@constanti.cat indicant nom i cognoms dels pares i del nen/a, telèfon, adreça i dia de l’aniversari.