Es confirmen 4 casos positius per coronavirus a Constantí

El departament de Salut de la Generalitat ha confirmat que en els darrers dies s’han detectat els quatre primers casos de positius per coronavirus COVID-19 a Constantí. Així ho ha anunciat aquest dissabte l’Ajuntament constantinenc a través de les seves xarxes socials. S’informa també que es tracta de dades per població, no per detecció. És a dir, no són contagiats ni diagnosticats a Constantí. El consistori assenyala també que la cadena de transmissió d’aquests casos està controlada.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a a extremar les precaucions i es demana la màxima col·laboració i responsabilitat en el compliment de les mesures de prevenció i higiene. Des del consistori es recorda que és molt important respectar les mesures que es van informant per part de les autoritats sanitàries.

La Generalitat ha fet públic un mapa interactiu des d’on es pot consultar informació descriptiva i interactiva sobre l’estat i la situació actual de la pandèmia a Catalunya mitjançant mapes interactius i dades dinàmiques que mostren l’últim recull d’informació recollida pel Sistema de Salut de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar les dades actualitzades de l’evolució del coronavirus al següent enllaç: http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus