Quatre morts i 81 nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous quatre noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma tretze –onze al Camp i dos a l’Ebre. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 81 més i la xifra s’enfila als 353. Aquest dijous hi ha 183 persones hospitalitzades, 44 més que dimecres. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat 65 casos nous, la qual cosa eleva a 296 la xifra acumulada. D’aquests, 157 persones es troben ingressades, 41 de les quals a l’UCI. Salut ha informat que el recompte inclou deu nous positius i una víctima mortal entre els usuaris de la residència Ballús de Valls, amb la qual cosa el centre acumula 18 usuaris i dues treballadores contagiades.

A les Terres de l’Ebre, 16 nous confirmats aquest dijous eleven la xifra acumulada de positius a 57. D’aquests, n’hi ha 26 d’hospitalitzats, vuit dels quals a l’UCI. Una de les quatre víctimes mortals confirmades dijous a la demarcació correspon a aquesta regió sanitària, que ja n’acumula dues.