Les campanes de l’Església de Sant Feliu tocaran d’una manera especial durant els dies de confinament

La Parròquia de Sant Feliu Màrtir de Constantí ha informat que durant els propers dies, i mentre duri el confinament decretat per l’estat d’alarma, les campanes de l’església tocaran d’una manera especial: a les 12.01 h, hora de l’Àngelus, per convidar a la pregària a les persones que estan confinades a casa en el marc de la crisi del coronavirus; i a les 20.01 h, per unir-se a l’aplaudiment que diàriament dedica la ciutadania als professionals sanitaris. La iniciativa ha estat de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i en diverses esglésies catalanes es farà diàriament mentre duri l’estat d’alarma.

L’objectiu dels propers dies és que aquest toc de campanes tingui un component especial, convidant, entre d’altres, a pregar pels malalts contagiats pel virus, pel personal sanitari i els equips d’emergències, per les persones de risc, pels que viuen aquesta situació d’emergència “en soledat”, pels sense llar, per les diverses autoritats públiques i pel col·lectiu religiós.