La Biblioteca de Constantí proposa un “challenge” per animar a la lectura

La Biblioteca Municipal de Constantí ha proposat un nou “challenge” per promoure l’hàbit de la lectura durant aquests dies de confinament a casa a causa de la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. Es tracta d’una acció que s’impulsa a través d’Internet i on es convida a la ciutadania a acceptar el repte de compartir a les xarxes socials de facebook, twitter i instagram les obres literàries que estan llegint durant el confinament.

Per participar-hi cal compartir una fotografia amb la lectura confinada i etiquetar a la Biblioteca de Constantí amb els hashtags #joemquedoacasa #laculturaacasa i #bibliotequesacasa. La iniciativa està comptant amb força participació i ja hi ha diverses persones que han compartit les seves lectures confinades. Algunes de les recomanacions són “La sospecha de Sofía” de Paloma Sánchez-Garnica, “Un lugar llamado nada” d’Amy Tan o “Emma” de Jane Austen.